| SUPPORT

[FI] NHL Gaming World Championship 2020 - Official Rules

Created On by Jack

2020 NHL Gaming World Championship™

 

SÄÄNNÖT

 

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN TAI SEN VOITTAMINEN EI EDELLYTÄ OSTOKSIA TAI MAKSUJA. VOITON TODENNÄKÖISYYS EI RIIPU OSTOKSISTA TAI MAKSUISTA. SÄÄNNÖT OVAT SOVELLETTAVIEN LAKIEN JA MÄÄRÄYSTEN ALAISET. EI VOIMASSA EUROOPAN (MÄÄRITELTY JÄLJEMPÄNÄ) ULKOPUOLELLA EIKÄ YHDYSVALTAIN JA KANADAN ALUEILLA, JOISSA LAKI KIELTÄÄ VOIMASSAOLON TAI RAJOITTAA SITÄ.

 

The 2020 NHL Gaming World Championship™ on Electronic Arts -yhtiön NHL® 20 -videopelin pelaajille järjestettävä e-urheiluturnaus, jossa peliä pelataan Hockey Ultimate Team -tilassa (”HUT”) Xbox One- tai PlayStation 4 -pelikoneella. Peliin kuuluu neljä (4) kierrosta (”Kierros”):

 

 • Kierros 1: Avoin verkkopeli, joka kestää noin neljä (4) viikkoa
 • Kierros 2: Verkkokarsintalohkot, joiden parhaat Pelaajat pääsevät aluefinaaleihin 
 • Kierros 3: Aluefinaalit, joihin pääsee verkkokarsintalohkojen kahdeksan (8) parasta Pelaajaa Yhdysvalloista, Kanadasta ja Euroopasta (määritelty jäljempänä)
 • Kierros 4: Maailmanfinaali, johon pääsee jokaisen aluefinaalin kolme (3) parasta Pelaajaa

Pelaaja voi osallistua avoimeen verkkopelikierrokseen aiemmin keräämällään tai täysin uudella HUT-joukkueella (Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleilla on käytettävä eri HUT-kirjastoja), mikäli kohdassa 5 ja muualla näissä ehdoissa kuvatut edellytykset täyttyvät. Avoimen verkkopelikierroksen jälkeen satakaksikymmentäkahdeksan (128) parasta Pelaajaa (ts. jokaisen Peliviikon (määritelty jäljempänä) kolmekymmentäkaksi (32) parasta Pelaajaa) sekä Xbox One- että PlayStation 4 -Pelaajien joukosta Turnauksen kolmelta Alueelta (määritelty jäljempänä) jatkaa verkkokarsintalohkoihin, joissa he pelaavat samalla HUT-kirjastolla. Jokaisesta verkkokarsintalohkosta jatkaa aluefinaaleihin neljä (4) parasta Pelaajaa (neljä Pelaajaa sekä Xbox One- että PlayStation 4 -karsintalohkoista jokaiseen kolmeen aluefinaaliin), jotka kokoavat aluefinaaleita varten uuden HUT-joukkueen kohdassa 6 kuvatussa HUT-varaustilaisuudessa. Jokaisen aluefinaalin kaksi (2) parasta Pelaajaa jatkaa maailmanfinaaliin. Lisäksi aluefinaaleissa kolmanneksi (3.) ja neljänneksi (4.) sijoittuneet Pelaajat kohtaavat toisensa ”lohdutusfinaalissa”, jonka voittaja jatkaa myös maailmanfinaaliin. Maailmanfinaaliin osallistuvat yhdeksän (9) Pelaajaa (kolme (3) jokaiselta Alueelta) kokoavat jälleen HUT-varaustilaisuudessa uuden HUT-joukkueen, jolla he pelaavat vuoden 2020 NHL Gaming World Championship -turnauksen voitosta.

 

Vuoden 2020 NHL Gaming World Championship -turnausta (”Turnaus”) sponsoroivat NHL Enterprises, L.P., NHL Enterprises Canada, L.P., ja NHL Enterprises B.V. (yhdessä “Sponsori”), 1185 Avenue of the Americas, 15th Floor, New York, NY 10036, USA. Avoimen verkkopelin ja verkkokarsintalohkot järjestää Electronic Arts (”EA”). 

 

 

 • OSALLISTUMISEDELLYTYKSET: Turnaukseen osallistuminen ja palkintojen voittaminen edellyttää, että osallistujat (jokainen ”Pelaaja” ja yhdessä ”Pelaajat”) täyttävät seuraavat ehdot ilmoittautuessaan Turnaukseen ja Turnauksen aikana:

 

 

 1. a) heillä on aktiivinen Xbox Live- tai PlayStation Network -käyttäjätili  
 2. b) heillä on EA:n käyttäjätili, ja he ovat hyväksyneet EA:n palveluehdot ja tietosuojaselosteen (terms.ea.com, privacy.ea.com) 
 3. c) he omistavat tai heillä on käytössään HUT-tilan sisältävä NHL 20 -videopelin laillinen kappale, joka on yhdistetty heidän voimassa olevaan EA-käyttäjätiliinsä 
 4. d) he ovat täyttäneet 16 vuotta. 

 

Turnaukseen voivat osallistua vain Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Euroopassa pysyvästi oleskelevat ja asuvat henkilöt, jotka täyttävät edellä ja seuraavassa mainitut edellytykset. Jos Pelaaja on täyttänyt 16 vuotta mutta on kotimaansa lakien mukaan alaikäinen, hänellä on oltava huoltajansa suostumus Turnaukseen osallistumiseksi. Mikäli alaikäinen Pelaaja etenee aluefinaaleihin tai maailmanfinaaliin (määritelty jäljempänä), hän voi osallistua niihin ainoastaan huoltajansa seurassa. Mikäli alaikäinen Pelaaja voittaa Palkinnon (määritelty jäljempänä), se luovutetaan Pelaajan huoltajan nimiin.  

 

Turnaukseen osallistuminen on kielletty seuraavien yhteisöjen työntekijöiltä, johdon jäseniltä, edustajilta ja agenteilta, heidän perheenjäseniltään (puolisot, vanhemmat, sisarukset ja lapset asuinpaikasta riippumatta) sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvilta henkilöiltä (sukulaisuudesta riippumatta): Sponsori, National Hockey League (”NHL”), NHL:n joukkueet (jokainen ”NHL-joukkue” ja yhdessä ”NHL-joukkueet”), NHL Interactive CyberEnterprises, LLC (kaikki yhdessä Sponsori mukaan luettuna ”NHL-yhteisöt”), EA, Face IT Limited, Overlord Media Limited, NBCUniversal/Comcast, Rogers, Viasat, Engine Shop II LLC, Turnaukseen liittyvät tapahtumapaikat sekä niiden emoyhtiöt, tytäryhtiöt, läheisyhteisöt, edustajat, neuvonantajat, alihankkijat, oikeudelliset neuvonantajat, mainostoimistot, PR-toimistot, markkinointitoimistot, verkkosivuntarjoajat ja sivustovastaavat (yhdessä ”Turnauksen Taustayhteisöt”). Sponsori ja/tai EA varaavat oikeuden tarkistaa, että Pelaajat ja Voittajat (määritelty jäljempänä) täyttävät osallistumisedellytykset.

 

Osallistumalla Turnaukseen Pelaaja hyväksyy ehdoitta ja kokonaisuudessaan i) nämä Turnauksen viralliset säännöt (”Säännöt”), ii) EA:n ehdot ja käytännöt (saatavilla osoitteissa terms.ea.com ja privacy.ea.com) ja iii) Sponsorien Sääntöjä koskevat päätökset ja Sääntöjen tulkinnat, jotka ovat kaikissa Turnaukseen liittyvissä asioissa lopullisia ja sitovia.  Jos Sääntöjen kieliversiot ovat ristiriidassa keskenään, englanninkieliset Säännöt ovat ratkaisevat. Mikäli Sponsori ja/tai EA eivät vaadi jonkin Sääntöjen kohdan täytäntöönpanoa, se ei tarkoita, että ne luopuisivat kyseisestä kohdasta.

 

 • ALUEET: Ilmoittautuessaan Pelaajien on ilmoitettava tosiasiallinen asuinmaansa ja sijaintinsa, joiden perusteella varmistetaan, että he voivat osallistua Turnaukseen. Pelaajat osallistuvat turnaukseen alueittain, ja saman Alueen Pelaajat pelaavat vain toisiaan vastaan maailmanfinaaliin asti. Turnaukseen kuuluvat alueet (kukin ”Alue”) ovat

 

Yhdysvallat: Yhdysvaltain 50 osavaltiota ja District of Columbia

Kanada: Kanadan provinssit ja alueet

Eurooppa: vain seuraavat valtiot: Ahvenanmaa, Alankomaat, Albania, Andorra, Armenia, Azerbaidžan, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Färsaaret, Georgia, Gibraltar, Guernsey, Huippuvuoret ja Jan Mayen, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Jersey, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Mansaari, Moldova, Monaco, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Pyhä istuin (Vatikaani), Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari, Valko-Venäjä, Viro ja Yhdistynyt kuningaskunta

Alueiden ulkopuolella asuvat Pelaajat eivät voi osallistua Turnaukseen. 

 

 • TURNAUKSEN AIKATAULU: Turnaus alkaa avoimesta verkkopelikierroksesta 11.3.2020 ja päättyy maailmanfinaalin pelin loppuessa seuraavan aikataulun mukaisesti. Turnauksen kellonajat ovat Pohjois-Amerikan itäistä normaaliaikaa (Eastern time, ”ET”, UTC–5), ellei toisin sanota. Turnauksen virallinen aika katsotaan Sponsorin tietokoneelta.

 

AIKATAULU

Vaihe

Alkamispäivä

Päättymispäivä

Kierros 1: Avoin verkkopeli

11.3.2020

5.4.2020

Kierros 2: Verkkokarsintalohkot

 

 

 

 


Eurooppa: 

        1. päivä: 11.4.2020

        2. päivä: 18.4.2020

Yhdysvallat: 

        1. päivä: 18.4.2020

        2. päivä: 25.4.2020

Kanada: 

        1. päivä: 25.4.2020

        2. päivä: 2.5.2020 

*Verkkokarsintalohkojen ensimmäisenä päivänä pelataan neljä (4) ensimmäistä kierrosta ja toisena päivänä loput kolme (3) kierrosta (neljännesfinaali, välierät, lohdutusfinaali ja finaali).

Eurooppa: 

        1. päivä: 11.4.2020

        2. päivä: 18.4.2020

Yhdysvallat: 

        1. päivä: 18.4.2020

        2. päivä: 25.4.2020

Kanada: 

        1. päivä: 25.4.2020

        2. päivä: 2.5.2020

Aluefinaalien HUT-varaustilaisuus (verkossa)

Eurooppa: 25.4.2020

Yhdysvallat: 2.5.2020

Kanada: 9.5.2020

 

Kierros 3: aluefinaalitEurooppa (Kööpenhamina): 16.5.2020 

Yhdysvallat (Stamford, Connecticut): 22.5.2020

Kanada (Toronto): 30.5.2020  

Eurooppa: 17.5.2020 


Yhdysvallat: 23.5.2020


Kanada: 31.5.2020

Maailmanfiinaalin HUT-varaustilaisuus (verkossa)

3.6.2020       

 

Kierros 4: maailmanfinaali 

17.6.2020 (Las Vegas)

17./18.6.2020

 

Kierrosten ja HUT-varaustilaisuuksien lopulliset ajat ja keston päättää Sponsori. Niistä tiedotetaan myöhemmin. Sponsori voi muuttaa aikataulua ja tapahtumapaikkoja ilmoittamalla muutoksista Pelaajille etukäteen. Pelaaja hankkii itse mahdollisesti tarvittavan viisumin ja muut matkustusasiakirjat. Pelaajan tulisi olla valmis matkustamaan jokaista aloituspäivää edeltävänä ja jokaista päättymispäivää seuraavana päivänä.

 

 

 • REKISTERÖITYMINEN: Rekisteröityminen Turnaukseen ja sen aloittavaan avoimeen verkkopeliin alkaa 27.2.2020 klo 11.00 (ET) ja päättyy 29.3.2020 klo 23.59 (ET) rekisteröitymissivulla, joka sijaitsee verkkosivustolla FaceIt.com. Pelaajan on rekisteröidyttävä Peliviikolle edeltävänä sunnuntaina ennen klo 23.59 (ET) voidakseen osallistua kyseiselle ja sitä seuraaville Peliviikoille. Pelit käydään Xbox Live- tai PlayStation Network -palvelussa NHL 20 -pelin erikseen ilmoitettavassa osiossa. Pelaaja voi rekisteröityä sekä Xbox One- että PlayStation 4 -konsolilla yhden (1) kerran. Pelaaja voi osallistua vain yhteen (1) verkkokarsintalohkoon.
 • KONSOLIVAATIMUKSET/PELIASETUKSET: Avoimeen verkkopeliin ja verkkokarsintalohkoihin voi osallistua Xbox One -konsolilla, PlayStation 4 -konsolilla tai molemmilla. Aluefinaaleihin ja maailmanfinaaliin voi osallistua vain PlayStation 4 -konsolilla. Aluefinaaleissa ja maailmanfinaalissa käytettävät konsolit, ohjaimet ja muut laitteet tarjoaa Sponsori. Xbox-konsoleita aiemmilla Kierroksilla käyttäneet Pelaajat voivat kuitenkin käyttää Xboxin ohjaimia Sponsorin tarjoamien adaptereiden kanssa. 

 

Kaikissa peleissä on käytettävä alla mainittuja asetuksia. Jos jotakin asetusta ei tässä mainita, käytetään oletusasetusta. Jos Pelaajan asetukset poikkeavat alla mainituista ja Sponsori arvioi niiden vaikuttaneen pelin lopputulokseen, Pelaajan suoritus voidaan hylätä.

 • Pelitila: HUT (Game Mode)
 • Vaikeustaso: All-Star (Difficulty)
 • Erän pituus: 4 minuuttia (Period Length)
 • Pelityyppi: kilpailu (Game Type: Competitive)  
 • Säännöt: NHL (Rules)
 • Tappelut: päällä (Fighting) 
 • Rangaistukset: päällä (Penalties)
 • Loukkaantumiset: päällä avoimessa verkkopelissä, muilla Kierroksilla pois (Injuries)
 • Paitsiot: viivästetty (Offsides: delayed)
 • Jää: hybridi (Icing: Hybrid Icing) 
 • Tasapelien ratkaisu: jatkoaika (Tie Break: Continuous Overtime) 
 • Asennon lukitus: pois (Position Lock)
 • Musiikki ja selostajat pois päältä

 

 

 • TURNAUKSEN ETENEMINEN JA OTTELUKAAVIO:

 

 

Avoin verkkopeli: Avoimessa verkkopelissä Pelaajat pelaavat kahdenvälisiä otteluita Alueensa muita samaa konsolia käyttäviä Pelaajia vastaan. Peli aloitetaan NHL 20 -pelin turnaussivulla valitsemalla ”Play Game” (Pelaa). Muulla tavoin aloitetuista tai pelatuista peleistä ei saa pisteitä Turnaukseen. Avoimen verkkopelin tulostaulukot kootaan ajanjaksoilta 11.–15.3., 18.–22.3., 25.–29.3. ja 1.–5.4. (jokainen jakso ”Peliviikko”) sen mukaan, miten monta peliä kukin Pelaaja on voittanut korkeintaan kahdestakymmenestäviidestä (25). Pelaaja voi pelata yhdellä Peliviikolla korkeintaan 25 Turnaukseen laskettavaa peliä. Jos kahdella Pelaajalla on Peliviikon ajalta yhtä paljon voittoja yhtä monesta pelistä, paremmuusjärjestyksen ratkaisevat 1) taitotaso (Skill Rating), jossa huomioidaan mm. vastustajan taso ja 2) Peliviikon maaliero. EA pitää jatkuvasti esillä konsoli- ja aluekohtaista pistepörssiä viikon parhaista Pelaajista. Jokaisen neljän (4) Peliviikon jälkeen Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan kolmekymmentäkaksi (32) parasta Pelaajaa kummastakin konsolisarjasta (Xbox One ja PlayStation 4) palkitaan keräilypalkinnolla. Pelaajien pisteet nollataan jokaisen Peliviikon jälkeen. Jos Pelaaja on jo saanut keräilypalkinnon jommallakummalla konsolilla, hän ei voi saada uutta keräilypalkintoa. Jos Pelaaja saa keräilypalkinnon kummallakin konsolilla saman viikon aikana, Sponsori päättää, kummalle konsolille keräilypalkinto annetaan. Huomaa: Pistepörssin pistemäärät saattavat olla virheellisiä tai vanhentuneita. Sponsori varaa oikeuden muuttaa pistemääriä, jos jokin Pelaaja käyttäytyy epäurheilijamaisesti tai rikkoo muuten Turnauksen Sääntöjä. Pistepörssin lukemasta huolimatta Pelaaja pääsee verkkopelin karsintalohkoihin vasta kun Sponsori on tarkistanut Pelaajan tiedot ja julkaissut Pelaajan nimen virallisessa Xbox One- tai Playstation 4 -konsolin 128 parhaan pelaajan luettelossa.

Verkkokarsintalohkot: Avoimen verkkopelin päätyttyä verkkokarsintalohkoihin jatkaa 128 parasta Xbox One -konsolilla ja PlayStation 4 -konsolilla pelannutta Pelaajaa (jokaisen Peliviikon 32 parasta keräilypalkinnolla palkittua Pelaajaa). Pelaajat jaetaan verkkokarsintalohkoihin seuraavien tekijöiden perusteella: 1) Peliviikon voittojen kokonaismäärä, 2) taitotaso, 3) Peliviikon maaliero, 4) jatkoonpääsyjärjestys ja (tasatilanteessa) 5) kolikonheitto. 

Verkkokarsintalohkoissa pelataan pudotuspeliä kahdenvälisinä paras kolmesta
-ottelusarjoina (ottelupäivät mainittu edellä). Verkkokarsintalohkoon edenneille Pelaajille lähetetään sähköpostitse ohjeet siitä, miten he voivat liittyä Alueensa karsintalohkoon FaceIt.com-sivuston pelisivulla. Pelaajien on tarkistettava vastustajansa ja peliohjelmansa heille ilmoitetusta verkko-osoitteesta. Verkkokarsintalohkoon osallistuvan Pelaajan on vahvistettava rekisteröitymisensä ja kirjauduttava sisään viimeistään satakaksikymmentä (120) minuuttia ennen verkkokarsintalohko-ottelun alkua Turnauksen verkkovalvojan ohjeiden mukaisesti. Jos Pelaaja ei rekisteröidy ja kirjaudu verkkokarsintalohkoon tai sen otteluun ajoissa eikä Turnauksen verkkovalvoja pysty korjaamaan tilannetta riittävän nopeasti, Pelaaja voidaan hylätä. Pelaajat kirjaavat verkkokarsintalohkon pelitulokset itse FaceIt.com-sivuston pelisivulle annettujen ohjeiden mukaisesti. Erimielisyystilanteissa Turnauksen verkkovalvoja voi vaatia näyttöä pelituloksesta. Tätä varten Pelaajien on otettava konsolillaan ja/tai kameralla näyttökuvat pelin aloitustilasta (pre-game lobby) ja pelin viimeisistä sekunneista. Pelitulosta koskevasta erimielisyydestä on ilmoitettava kymmenen (10) minuutin kuluessa pelin päättymisestä. Erimielisyydestä ilmoitetaan Turnauksen verkkovalvojalle FaceIt-com-sivuston ilmoituspainikkeesta (Call Admin). Pelaajien on kirjauduttava Turnauksen tukikanavalle verkkokarsintalohkon ajaksi. Jos Pelaaja ei ole kirjautuneena tukikanavalle ja tästä aiheutuu Turnauksen aikana häiriöitä (esimerkiksi erimielisyyksien ratkaisu estyy), Sponsori tai Turnauksen verkkovalvoja voi asiaa kohtuullisesti harkittuaan hylätä Pelaajan. Erimielisyydet ratkaistaan kuitenkin aina Sponsorin kohtuullisen harkinnan mukaan ja kohtuullisesti hankittavan näytön perusteella.

Pelisarjan voittanut Pelaaja etenee verkkokarsintalohkossa ja saa kohdassa 12 kuvatun verkkokarsintalohkon palkinnon. Jokaisen verkkokarsintalohkon neljä (4) pisimmälle edennyttä Pelaajaa jatkaa aluefinaaliin. Verkkokarsintalohkot pelataan kuitenkin aina loppuun saakka (lohdutusfinaali mukaan luettuna), jotta aluefinaalien ottelukaavio saadaan selville. 

 

Aluefinaalit: Jokaisessa aluefinaalissa pelaa Alueen kahdeksan (8) parasta Pelaajaa (neljä parasta Xbox One -verkkokarsintalohkosta ja neljä parasta PlayStation 4 -verkkokarsintalohkosta). Aluefinaalien aikataulu ja pelipaikat on esitetty kohdassa 3. Aluefinaaleissa Pelaajat pelaavat pääsystä kolmen (3) parhaan joukkoon, joka jatkaa Las Vegasissa pelattavaan maailmanfinaaliin. 

 

Pelaajat pelaavat aluefinaaleissa uusilla HUT-joukkueilla, jotka he varaavat EA:n tarjoamien NHL-pelaajien joukosta kohdan ”HUT-varaustilaisuus” mukaisesti. (Turnauksen ulkopuolella Pelaaja voi yhä käyttää aiempaa HUT-joukkuettaan.)

 

Aluefinaaleissa pelataan (lohdutusfinaalia lukuun ottamatta) pudotuspeliä kahdeksan Aluetta edustavan pelaajan lohkoissa kahdenvälisinä paras kolmesta -ottelusarjoina. Ottelukaavio muodostetaan verkkokarsintalohkojen tuloksista seuraavasti:

 

 1. PS4-karsintalohkon voittaja vs. Xbox-karsintalohkon neljäs 
 2. Xbox-karsintalohkon voittaja vs. PS4-karsintalohkon neljäs
 3. PS4-karsintalohkon toinen vs. Xbox-karsintalohkon kolmas 
 4. Xbox-karsintalohkon toinen vs. PS4-karsintalohkon kolmas

Tämän jälkeen pelataan kullakin Alueella välierät, joissa pelien 1 ja 4 voittajat pelaavat toisiaan vastaan ja pelien 2 ja 3 voittajat pelaavat toisiaan vastaan. Välierien voittajat jatkavat suoraan maailmanfinaaliin. Välierien jälkeen pelataan kuitenkin vielä yksi kierros, jossa ratkaistaan maailmanfinaalin ottelukaavio sekä aluemestarin Palkinnon ja Alueen toiseksi parhaan Palkinnon voittajat. 

 

Lisäksi välierissä hävinneet Pelaajat pelaavat toisiaan vastaan lohdutusfinaalissa, jonka voittaja jatkaa maailmanfinaaliin. 

 

Maailmanfinaali: Maailmanfinaaliin pääsee jokaisen aluefinaalin kolme (3) parasta Pelaajaa (yhteensä yhdeksän (9) Pelaajaa). Maailmanfinaalissa on kaksi (2) vaihetta: a) aluefinaalien lohdutusfinaalivoittajien välinen karsintakierros, jolla kaikki pelaavat toisiaan vastaan, ja b) kahdeksan (8) pelaajan pudotuspelilohko, jossa pelataan pudotuspeliä kahdenvälisinä paras kolmesta -ottelusarjoina ja johon osallistuvat kunkin Alueen kaksi (2) parasta Pelaajaa sekä karsintakierroksen kaksi (2) parasta Pelaajaa.

 

Karsintakierroksella Alueiden lohdutusfinaalivoittajat (kolme Pelaajaa) pelaavat kukin kolme ottelua toisiaan vastaan. Karsintakierroksen kaksi (2) parasta pelaajaa jatkaa maailmanfinaalin kahdeksan parhaan joukkoon. Jos karsintakierros päättyy tasatulokseen, kahdeksan parhaan joukkoon jatkavat Pelaajat ratkaistaan seuraavien tekijöiden perusteella: (1) kaikkien karsintakierroksen pelien voittoprosentti (myös muiden kuin voitettujen sarjojen), (2) karsintakierroksen maaliero, (3) karsintakierroksen maalien kokonaismäärä, (4) karsintakierroksen varsinaisella peliajalla voitettujen pelien määrä, (5) karsintakierroksen nopeimmin jatkoajalla voitettu peli ja (6) tasatilanteessa kolikonheitto. 

 

Maailmanfinaalin ottelukaavio määrätään seuraavien tekijöiden perusteella: 1) aluefinaalin sijoitus; 2) Alueiden kahden parhaan pelaajan välillä verrataan seuraavia tekijöitä: A) kaikkien aluefinaalin pelien voittoprosentti (myös muiden kuin voitettujen sarjojen), B) aluefinaalin maaliero, C) aluefinaalin maalien kokonaismäärä, D) tasatilanteessa kolikonheitto; 3) maailmanfinaalin karsintakierroksen kahden parhaan Pelaajan välillä verrataan edellisessä kappaleessa lueteltuja tekijöitä.

 

Maailmanfinaalin välierien häviäjät pelaavat toisiaan vastaan paras kolmesta -lohdutusfinaalisarjassa, jossa ratkaistaan maailmanfinaalin palkintojenjako. Välierien voittajat jatkavat loppuotteluun, jonka voittaja julistetaan maailmanmestariksi. 

 

HUT-varaustilaisuus: Ennen jokaista aluefinaalia ja maailmanfinaalia EA järjestää verkossa varaustilaisuuden, jossa Turnauksessa jatkavat Pelaajat varaavat kahdenkymmenenviiden (25) hahmon HUT-joukkueen jokaiseen aluefinaaliin Sponsorin ja EA:n valitsemasta kahdensadankahdeksankymmenen (280) NHL-pelaajan joukosta ja maailmanfinaaliin Sponsorin ja EA:n valitsemasta kolmensadanviiden (305) NHL-pelaajan joukosta. Sponsori ja EA julkaisevat varattavien NHL-pelaajien listan vähintään seitsemänkymmentäkaksi (72) tuntia ennen varaustilaisuuden aikataulussa ilmoitettua päivämäärää. Jokaisen Pelaajan miehistössä on oltava kaksitoista (12) hyökkääjää, kuusi (6) puolustajaa, kaksi (2) maalivahtia ja viisi (5) lisähahmoa, ja sen on edustettava jotakin nykyistä NHL-joukkuetta. Pelaajat voivat varata saatavilla olevia NHL-pelaajia vapaassa järjestyksessä. Jos Pelaaja tekee varauksen, jonka seurauksena hänen miehistönsä kokoonpano poikkeaisi säännöistä, varaus hylätään ja Pelaajan on valittava joku muu NHL-pelaaja siten, että miehistöstä tulee sääntöjen mukainen. Kun Pelaaja on valinnut jonkin NHL-pelaajan, muut Pelaajat eivät voi valita tätä. Varaustilaisuuden aikana tai sen jälkeen ei saa tehdä kauppoja. 

 

Aluefinaalien ja maailmanfinaalien ottelukaaviossa parhaiten sijoittunut Pelaaja varaa NHL-pelaajan ja NHL-joukkueensa ensimmäisenä, toiseksi parhaiten sijoittunut varaa toisena ja niin edelleen, kunnes jokainen Pelaaja on valinnut NHL-joukkueen ja yhden NHL-pelaajan. Tämän jälkeen seuraavan varausvuoron (toisen kierroksen ensimmäisen vuoron) saa ottelukaaviossa viimeiseksi sijoittunut Pelaaja, hänen jälkeensä toiseksi viimeiseksi sijoittunut ja niin edelleen, kunnes toinen kierros on saatu loppuun. Kolmannen varauskierroksen aloittaa jälleen ensimmäiseksi sijoittunut Pelaaja. Varauskierroksia jatketaan näin järjestystä vaihtaen, kunnes jokainen Pelaaja on saanut miehistönsä täyteen. Selvyyden vuoksi todetaan, että aluefinaalien HUT-varaustilaisuudessa varausjärjestys määräytyy verkkokarsintalohkon lopullisen pistejärjestyksen perusteella. XBox One- ja PlayStation 4 -konsoleita käyttäneiden Pelaajien järjestys ratkaistaan kolikonheitolla. 

 

Mikäli Pelaaja ei pääse osallistumaan HUT-varaustilaisuuteen ilmoitettuna aikana, hän voi toimittaa EA:lle luettelon, johon hän merkitsee saatavilla olevat NHL-pelaajat mieleisessään järjestyksessä. EA tekee tällöin varaukset Pelaajan puolesta yksinomaan Pelaajan ilmoittaman järjestyksen perusteella siten, että miehistön kokoonpanoa koskevat ehdot täyttyvät. Jos Pelaaja ei osallistu HUT-varaustilaisuuteen tai varaa NHL-pelaajaa EA:n ilmoittamassa kohtuullisessa ajassa, Pelaajan HUT-joukkueeseen lisätään seuraava vapaa NHL-pelaaja, joka täyttää miehistön kokoonpanovaatimukset. 

 

 

 • KÄYTÖSSÄÄNNÖT: Pelaajien on noudatettava urheiluhenkeä ja EA:n käytössääntöjä (luettavissa osoitteessa terms.ea.com), jotka sisällytetään Sääntöihin ja jotka sitovat Pelaajia. Niissä esitettyjen määräysten lisäksi on kiellettyä

 

 • rikkoa kansallisia tai alueellisia lakeja, sääntöjä tai määräyksiä tai Turnauksen Sääntöjä Sponsorin kohtuulliseen harkintaan perustuvan määritelmän mukaisesti
 • käyttää ohjelmistoja tai ohjelmia, joista aiheutuu vahinkoa tai häiriötä EA:n palvelulle tai toisen henkilön tietokoneelle tai omaisuudelle
 • häiritä toisen Pelaajan EA:n palvelun käyttöä
 • käyttää toisen henkilön EA-tiliä tai HUT-tiliä
 • pyrkiä perusteettomaan kilpailuetuun, joka poikkeaa normaalista NHL 20 -pelaamisesta
 • häiritä, uhkailla tai kiusata toisia Pelaajia, saattaa heitä kiusalliseen asemaan, lähettää heille roskapostia tai käyttäytyä heitä kohtaan muuten ei-toivottavalla tavalla esimerkiksi lähettämällä jatkuvasti ei-toivottuja viestejä, hyökkäämällä henkilökohtaisesti Pelaajaa vastaan tai kommentoimalla Pelaajan etnistä taustaa, seksuaalista suuntautumista, uskontoa, kulttuuria tai vastaavia piirteitä. 
 • toimia yhteisön periaatteiden vastaisesti tai tavalla, joka saattaa Sponsorin tai EA:n epäedulliseen asemaan
 • sopia pelituloksesta, manipuloida pelejä taikka muutoin huijata tai vaikuttaa haitallisesti 2020 NHL Gaming World Championshipin luotettavuuteen  
 • hyödyntää NHL 20 -pelin tai -ohjelmiston ohjelmavirheitä.

Sponsorilla ja/tai Turnauksen valvojalla on oikeus valvoa Sääntöjen noudattamista ja selvittää Sääntöjen mahdollisia rikkomuksia.  Hyväksyessään Säännöt jokainen Pelaaja suostuu tekemään yhteistyötä Sponsorin ja/tai Turnauksen valvojan kanssa kaikissa sisäisissä tai ulkoisissa tutkimuksissa, jotka Sponsori suorittaa epäiltyjen sääntörikkomusten tai lain rikkomusten johdosta. Pelaajat ovat velvollisia puhumaan totta Sponsorin toimesta tai puolesta tehtävien tutkimusten yhteydessä. Pelaajat eivät myöskään saa vaikeuttaa tutkimuksia, johtaa tutkijoita harhaan tai kieltäytyä antamasta todisteita. 

 

Sääntöjen rikkomisen seurauksena Sponsori voi harkinta mukaan määrätä seuraavat rangaistukset: a) julkinen varoitus, b) peli- ja/tai ottelukielto, c) palkinnon menetys ja/tai d) Turnauksesta sulkeminen tai hylkääminen.  

 

Ellei nimenomaisesti toisin todeta, Sääntöjen rikkomisesta seuraa kurinpitotoimia riippumatta siitä, onko rikkominen tahallista tai tahatonta. Kurinpitotoimiin ryhdytään myös, jos kyseessä on sääntöjen rikkomisen yritys.  Sponsorin päätös asianmukaisesta kurinpitotoimesta on lopullinen ja sitova.  

 

Mikäli Sponsori ja/tai EA eivät vaadi jonkin Sääntöjen kohdan täytäntöönpanoa, se ei tarkoita, että ne luopuisivat kyseisestä kohdasta.

 

 

 • PELINIMET JA AVATTARET Pelinimet/avattaret ovat Pelaajien vastuulla, mutta niiden on muutoin oltava yleisten soveliaisuussääntöjen mukaisia. Ne eivät saa halventaa, rienata tai loukata Turnausten Taustayhteisöjä tai loukata kolmannen osapuolen omistusoikeuksien piiriin kuuluvia oikeuksia, ja niitä on Sponsorin vaatimuksesta muutettava.
 • PELAAJIEN ASUT, SPONSOROINTI JA MAINOSTAMINEN Pelaajien on hyväksytettävä Sponsorilla aluefinaaleissa ja maailmanfinaalissa käyttämänsä asut, ellei sovellettavasta laista muuta johdu.  Pelaajat eivät saa pitää esillä tai mainostaa kolmansien osapuolten brändejä ilman Sponsorin etukäteen antamaa lupaa. Sponsori voi edellyttää Pelaajilta, että nämä käyttävät aluefinaaleissa ja maailmanfinaalissa tiettyä asua. Turnaukseen osallistumalla Pelaajat suostuvat käyttämään Sponsorin mahdollisesti osoittamaa asua.
 • SALASSAPITO: Sponsori edellyttää Pelaajilta, etteivät nämä paljasta tai ilmoita mitään Turnaukseen liittyviä tietoja yksityisesti taikka julkisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ilman Sponsorin lupaa ennen Turnauksen meneillään olevan Kierroksen tulosten julkistamista. Pelaajilta voidaan edellyttää erillisen salassapitosopimuksen allekirjoittamista. 
 • PELAAJILLE/VOITTAJILLE TIEDOTTAMINEN: Sponsori ja/tai EA ottavat yhteyttä verkkokarsintalohkoihin, aluefinaaleihin ja maailmanfinaaliin pääseviin Pelaajiin sähköpostitse, viestillä tai puhelimitse käyttäen rekisteröitymisen yhteydessä annettuja yhteystietoja. 

 

Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuvien aluefinaaliin tai maailmanfinaaliin edenneiden Pelaajien (tai alaikäisten Pelaajien huoltajien) tulee a) täyttää kirjallinen vakuutus osallistumisvaatimusten täyttymisestä, tietojensa julkistamisesta ja vastuuvapaudesta (”Vakuutus”), b) antaa suostumuksensa taustaselvitystä varten (suostumuslomake ja Vakuutus yhdessä ”Lomakkeet”), c) täyttää mahdolliset verotusasiakirjat ja d) suostua ruumiintarkastukseen aluefinaaleissa ja maailmanfinaalissa, ellei sovellettavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Euroopassa asuvien aluefinaaliin tai maailmanfinaaliin edenneiden Pelaajien (tai alaikäisten Pelaajien huoltajien) tulee a) täyttää tietojensa julkistamista koskeva vakuutus, b) täyttää mahdolliset verotusasiakirjat ja c) suostua ruumiintarkastukseen aluefinaaleissa ja maailmanfinaalissa. Pelaajat sitoutuvat osallistumaan Turnauksen markkinointimateriaalien sisältöjen (kuten videoiden) tuotantoon ja tekemään sisältöyhteistyötä Sponsorin kanssa, sitoutuvat esiintymään aluefinaalien ja maailmanfinaalin medialähetyksissä ja suostuvat siihen, että heitä valokuvataan, videokuvataan tai muuten taltioidaan lähetyksiä varten. Lomakkeet ja muut mahdollisesti tarvittavat asiakirjat on toimitettava Sponsorille ilmoituksissa mainittuihin määräpäiviin mennessä. 

Sponsori voi hylätä Pelaajan ja evätä Palkinnon, jos a) Pelaajaan ei saada yhteyttä kahden yrityksen jälkeen, b) Pelaaja ei vastaa tai ei täytä lomakkeita ja muita vaadittavia asiakirjoja, c) Pelaaja ei noudata Sääntöjä, d) Pelaaja kieltäytyy Palkinnosta tai ei voi ottaa sitä vastaan, e) Pelaajan taustaselvityksessä ilmenee jotakin, jonka Sponsori arvioi vaatimusten vastaiseksi, f) Pelaaja ei rekisteröidy, kirjaudu tai osallistu Turnauksen aikataulun mukaisiin peleihin tai jättää ne kesken tai g) Pelaaja luovuttaa kesken Turnauksen Kierroksen, jolloin Pelaajalla ei ole enää mahdollisuutta Palkintoon. Sponsori voi valita hylätyn Pelaajan tilalle toisen, osallistumisedellytykset täyttävän Pelaajan edellisen Kierroksen pelitulosten perusteella (ennen aluefinaaleja hylätyn Pelaajan tilalle valitaan saman verkkokarsintalohkon seuraavaksi paras Pelaaja ja ennen maailmanfinaalia hylätyn Pelaajan tilalle saman aluefinaalin seuraavaksi paras Pelaaja). Sponsori varaa oikeuden hylätä Pelaajia taustaselvityksen perusteella milloin tahansa Turnauksen aikana ja Turnauksen päättymisen jälkeen. 

Turnauksen voittajia ovat Sääntöjen mukaan verkkokarsintalohkojen neljännelle kierrokselle tai sitä pidemmälle edenneet Pelaajat, aluefinaalien voittajat (yhteensä kolme Pelaajaa), aluefinaalien toiseksi parhaat (yhteensä kolme Pelaajaa) ja maailmanfinaaliin pääsevät yhdeksän Pelaajaa (”Voittaja”, yhdessä ”Voittajat”), ja heillä on oikeus seuraavassa kuvattuihin palkintoihin (”Palkinto”, yhdessä ”Palkinnot”). 

VOITTAJAT VARMISTAA SPONSORI, JA SPONSORIN PÄÄTÖKSET OVAT LOPULLISIA JA SITOVIA KAIKISSA TURNAUKSEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA. PELIN TULOKSESTA RIIPPUMATTA PELAAJA VOI VOITTAA PALKINNON VASTA KUN HÄNEN ON TARKISTETTU TÄYTTÄVÄN OSALLISTUMISEN EDELLYTYKSET JA PELAAJALLE ON ILMOITETTU, ETTÄ TARKISTUS ON TOIMITETTU.

 

 • PALKINNOT JA ARVIOITU VÄHITTÄISMYYNTIARVO: Turnauksen kokonaispalkintosumma on 151 700 Yhdysvaltain dollaria, ja käteispalkintoja on 111:

 

 • Verkkokarsintalohkot
  • Kuusitoista Palkintoa kaikissa kuudessa lohkossa: 
 1. sija: 1 000 dollaria
 2. sija: 500 dollaria

3.–4. sija: 300 dollaria (Pelaajaa kohti)

5.–8. sija: 250 dollaria (Pelaajaa kohti)

9.–16. sija: 200 dollaria (Pelaajaa kohti)

 

 • Aluefinaalit 
  • Kolme (3) aluemestarin palkintoa: 5 000 dollaria (mestaria kohti)
  • Kolme (3) toiseksi parhaan Pelaajan palkintoa: 1 000 dollaria (Pelaajaa kohti)
 • Maailmanfinaali
  • Kahdeksan maailmanfinalistipalkintoa:
 1. sija: 60 000 dollaria
 2. sija: 17 500 dollaria
 3. sija: 12 000 dollaria
 4. sija: 7 000 dollaria

5.–8. sija: 2 000 dollaria (Pelaajaa kohti)

 1. sija: 1 000 dollaria

Palkintojen lisäksi aluefinaaleihin ja maailmanfinaaliin edenneet Pelaajat saavat matkapaketin, joka sisältää kaksi (2) yöpymistä tavanomaisessa hotellissa, economy-luokan lento-, juna- tai muun matkalipun Pelaajan lähimmästä liikenteen solmukohdasta aluefinaali- tai maailmanfinaalipaikkaan, paikallisliikenteen matkat aluefinaali- ja maailmanfinaalipaikoissa Sponsorin kohtuullisen valinnan mukaan sekä päivärahan. Jos Pelaaja on täyttänyt 16 vuotta mutta on kotimaansa lakien mukaan alaikäinen, Pelaajalla on aina oltava mukanaan huoltaja. Huoltaja vastaa omista matkakuluistaan, ellei Sponsori toisin päätä.

Pelaajan ja mahdollisen huoltajan on voitava matkustaa Sponsorin ilmoittamien aluefinaalin ja maailmanfinaalin lähtö- ja paluupäivien välillä, tai Pelaaja hylätään. Huoltajan on oltava kotimaansa lakien mukaan täysi-ikäinen. Voidakseen olla Pelaajan mukana Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuvan huoltajan on allekirjoitettava matkustamista ja tietojen julkaisemista koskeva vakuutus ja Euroopassa asuvan huoltajan on allekirjoitettava tietojen julkaisemista koskeva vakuutus.

Matkajärjestelyt tarjotaan saatavuuden, tarjousten voimassaolon ja muiden rajoitusten puitteissa. Huoltajan on matkustettava samaa reittiä kuin Pelaajan. Pelaajalla ja mahdollisella huoltajalla on oltava voimassa oleva passi, viisumi ja muut tarvittavat matkustusasiakirjat kotimaastaan lähdöstä alkaen siihen saakka, kun he palaavat kotimaahansa. Matkasuunnitelmiin ei voi tehdä muutoksia ilman Sponsorin lupaa, josta Sponsori päättää harkintansa mukaan. Jos Pelaajan asuinpaikka on riittävän lähellä matkakohdetta, Sponsori voi tarjota lentomatkan sijasta maata pitkin matkustamista.

Palkintojen arvioitu vähittäismyyntiarvo ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareissa, ja se sisältää Voittajan osuuden kokonaispalkintosummasta sekä matkapaketin arvioidun vähittäismyyntiarvon (esimerkiksi Tukholma–Las Vegas -matkan arvioitu vähittäismyyntiarvo on 6 000 dollaria). Palkintojen yksityiskohdista ja muista rajoituksista, joista ei määrätä Säännöissä, päättää Sponsori. Matkapaketin todellinen arvo käyttöhetkellä voi olla arvioitua pienempi tai suurempi. Pelaajalle ei makseta korvausta todellisen arvon ja arvioidun arvon erotuksesta, jos todellinen arvo on arvioitua pienempi. Jos Palkinnon ja/tai matkapaketin arvo on vähintään 600 Yhdysvaltain dollaria Palkinnon voittovuotena tai matkapaketin käyttövuotena, Sponsori toimittaa Palkinnon ja/tai matkapaketin arvoa vastaavan Yhdysvaltain verohallinnon Form 1099 -lomakkeen Voittajille tai Pelaajille, jotka ovat IRS:n määritelmän mukaan Yhdysvaltain kansalaisia tai asuvat maassa pysyvästi, sekä IRS:n Form 1042-S -lomakkeen Voittajille tai Pelaajille, jotka eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia tai asu maassa pysyvästi.  Yhdysvaltain lain vaatiessa Sponsori pidättää ja tilittää IRS:lle verona 30 prosenttia näiden Voittajien/Pelaajien saamien maksujen arvioidusta bruttovähittäismyyntiarvosta. Voittajien/Pelaajien on myös toimitettava Sponsorille IRS:n Form W-9 -lomake (jos he ovat Yhdysvaltain kansalaisia tai asuvat maassa pysyvästi) tai IRS:n Form W-8 BEN -lomake (jos eivät). Euroopassa pysyvästi asuvien Voittajien/Pelaajien on ilmoitettava Sponsorille tilitietonsa Palkintojen maksua varten. 

Voittavat Pelaajat vastaavat yksin kaikista muista valtion tai paikallishallinnon perimistä veroista sekä kaikista Sääntöjen mukaisten Palkintojen tai matkapakettien vastaanottamiseen ja käyttöön liittyvistä maksuista ja kuluista, joita ei Säännöissä nimenomaisesti mainita Palkintoon kuuluviksi, kuten arvonlisäverosta, lentomaksujen muutoksesta, maakuljetuksesta, autovakuutuksesta, aterioista, juoksevista kuluista, matkustajaveroista tai -maksuista, lisämaksuista, palvelumaksuista, yöpymismaksuista, vakuusmaksuista ja/tai muista kuluista.  Pelaajat vastaavat yksin Yhdysvaltain ja muiden maiden veroviranomaisille toimitettavista veroilmoituksista ja muista asiakirjoista. Pelaajat eivät voi vaihtaa tai siirtää Palkintoja. Sponsori varaa kuitenkin oikeuden vaihtaa Palkinto vastaavaan Palkintoon. Turnauksen palkintojen määrä rajoittuu Säännöissä mainittuun määrään. Jos Palkintoja koskevia vaatimuksia esitetään näissä Säännöissä mainittua määrää enemmän esimerkiksi painovirheen tai muun virheen johdosta, palkinnonsaaja valitaan yllä kuvatulla valintamenettelyllä niiden henkilöiden joukosta, jotka katsovat olevansa perustellusti oikeutettuja Palkintoon, niin että Palkintoja jaetaan ilmoitettu määrä.

Voittajan ja mahdollisen huoltajan on noudatettava tapahtumapaikkojen ja tapahtumien ehtoja. Sponsori varaa oikeuden periä Palkinnon takaisin kokonaan tai osittain, jos Voittaja tai hänen huoltajansa ovat Sponsorin tai tapahtumapaikan henkilöstön arvion mukaan esiintyneet päihtyneinä, aiheuttaneet turvallisuusriskejä, rikkoneet tapahtumapaikan sääntöjä tai lakia tai vaarantaneet Turnauksen Taustayhteisöjen maineen. 

 

 

 • VASTUUNRAJOITUS, KORVAUSVELVOLLISUUS, EI TAKUITA: Turnaukseen osallistumalla Pelaaja (tai alaikäisen Pelaajan huoltaja) vapauttaa vastuusta Turnauksen Taustatahot ja niiden toimihenkilöt, johdon jäsenet, osakkaat, emoyhtiöt, yhteistyökumppanit, toimeksiantajat, omistajat, työntekijät, vapaaehtoiset, edustajat, läheisyhteisöt (entiset, nykyiset ja tulevat), tytäryhtiöt, toiminnan jatkajat ja siirronsaajat (”Vastuusta Vapautetut Osapuolet”) ja sitoutuu korvaamaan niiden puolesta kaikki vahingot, korvausvaatimukset ja kustannukset (mukaan luettuina kohtuulliset asianajokulut) (kaikki yhdessä ”Vahingot”), jotka aiheutuvat Pelaajan Sääntöjen nojalla antamien vakuutusten tai sitoumusten rikkomisesta tai väitetystä rikkomisesta. Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuvat Pelaajat sitoutuvat lisäksi korvaamaan Vastuusta Vapautetuille Osapuolille kaikki Vahingot, jotka liittyvät a) Turnaukseen tai sen osaan, kuten Turnaukseen osallistumiseen, b) Palkinnon, matkapaketin tai niiden osan toimittamiseen, hallussapitoon, vastaanottamiseen ja/tai väärinkäyttöön tai c) Turnaukseen tai Palkintoon liittyvään toimintaan, mukaan luettuina Vahingot, jotka aiheutuvat kokonaan tai osittain (i) Vastuusta Vapautettujen Osapuolten, niiden ulkopuolisten alihankkijoiden tai muiden kuin Vastuusta Vapautettujen Osapuolten työntekijöiden virheellisestä, huolimattomasta tai luvattomasta teosta tai laiminlyönnistä tai (ii) muusta syystä, olosuhteesta tai tapahtumasta, johon Vastuusta Vapautetut Osapuolet eivät voi vaikuttaa. Euroopassa asuvat Pelaajat sitoutuvat korvaamaan Vastuusta Vapautetuille Osapuolille kaikki Vahingot, joita niille saattaa aiheutua Pelaajan tuottamuksellisesta toiminnasta. Pelaajat toteavat, etteivät Vastuusta Vapautetut Osapuolet ole antaneet nimenomaisia tai hiljaisia, lakiin tai muihin seikkoihin perustuvia takuita, ehtoja tai vakuutuksia Palkinnoista, matkapaketeista tai niiden osista eivätkä Vastuusta Vapautetut Osapuolet ole millään tavoin vastuussa tällaisista takuista, ehdoista tai vakuutuksista ja että Palkinto tarjotaan sovellettavan lain rajoissa ”sellaisena kuin se on” ilman nimenomaisia tai hiljaisia takuita tai ehtoja.  Vastuusta Vapautetut Osapuolet eivät ole vastuussa siitä, jos Palkintoa ei voida myöntää luonnonmullistuksista, sotatoimista, luonnonkatastrofeista, sääilmiöistä tai terrorismista johtuvien peruutusten, viivästysten tai keskeytysten vuoksi. Osallistumalla Turnaukseen Pelaaja hyväksyy, että Vastuusta Vapautetut Osapuolet eivät vastaa vahingoista (henkilövahinkoa tai kuolemantapausta lukuun ottamatta) eivätkä välittömistä, välillisistä, satunnaisista tai seurannaisista henkilö- tai esinevahingoista aiheutuvista vahingonkorvauksista taikka rangaistusluonteisista vahingonkorvauksista, joita mahdollisesti aiheutuu Turnaukseen liittyvällä verkkosivustolla vierailusta, tällaisen sivuston käytöstä tai tällaisella sivustolla olevan aineiston lataamisesta ja/tai ladatun aineiston tulostamisesta, edellyttäen kuitenkin, ettei Vastuusta Vapautettu Osapuoli ole toiminut tahallisesti tai törkeän huolimattomasti. 
 • MAINONTA: Osallistumalla Turnaukseen ja ottamalla vastaan Palkinnon ja matkapaketin Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuva Pelaaja (tai alaikäisen Pelaajan huoltaja) suostuu siihen, että Sponsori, EA ja niiden läheisyhteisöt, agentit tai ulkopuoliset kumppanit voivat Turnauksen yhteydessä käyttää Pelaajan nimeä, pelaajanimeä, lempinimeä, hänen kuvaansa, ääntään tai mielipiteitään, tietoa hänen kotipaikastaan, hänen pelitallenteitaan (esimerkiksi suoratoistetusta, suorana lähetetystä tai tallennetusta pelistä) sekä tietoja hänen taustastaan ja/tai palkinnostaan markkinointitarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin eri puolilla maailmaa missä tahansa nyt tunnetuissa tai myöhemmin kehitettävissä kanavissa internet mukaan luettuna rajoituksetta ja ilman erillistä maksua, ilmoitusta, tarkistusta tai lupaa. Pelaaja (tai alaikäisen Pelaajan huoltaja) sitoutuu myös pyydettäessä allekirjoittamaan Sponsorin edellyttämät asiakirjat, joita tämä suostumus edellyttää. Pelaaja on tietoinen, että Sponsori ja/tai sen agentit nauhoittavat, valokuvaavat ja muulla tavoin tallentavat Turnauksen (”Tallenteet”). Pelaaja sitoutuu ja suostuu siihen, että osapuolet sopivat keskenään Sponsorin omistavan Tallenteet sekä kaiken Pelaajan Sponsorille, EA:lle ja/tai niiden agenteille Turnauksen yhteydessä luovuttaman aineiston (”Aineisto”), mukaan luettuina sitä koskevat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut oikeudet, ja että Sponsorilla sekä sen toiminnan jatkajilla, siirronsaajilla ja lisenssinsaajilla on oikeus muokata, hyödyntää, sovittaa, alilisensoida, jaella ja julkaista Tallenteita ja Aineistoa, luoda niistä johdannaisteoksia, kopioida ja tallentaa niitä, käyttää niitä tietokoneella ja muilla tietojenkäsittelylaitteilla (kuten matkapuhelimilla, älypuhelimilla, tablettitietokoneilla, e-padeilla tai e-lukulaitteilla), käyttää, tarjota ja jaella niitä kaikilla tunnetuilla tai tuntemattomilla tiedonsiirtokeinoilla (kuten kaapelin, satelliitin tai lähetysjärjestelmän välityksellä) ja saattaa niitä julkisesti saataville kokonaisuudessaan tai osittain ja yhdistettynä muuhun materiaaliin millä tahansa markkinointi- tai kaupankäyntitarkoituksiin tai kaupallisiin tai muihin tarkoituksiin missä tahansa nyt tunnetuissa tai myöhemmin kehitettävissä kanavissa eri puolilla maailmaa rajoittamattoman ajan ja, ellei sovellettavasta lainsäädännöstä muuta johdu, ilman erillistä maksua tai vastiketta, ilmoitusta tai lupaa. Tämän kappaleen määräyksistä huolimatta Pelaajalta voidaan edellyttää Vakuutuksen allekirjoittamista edellä sanotun vahvistamiseksi. Euroopan alueella asuvien Pelaajien on allekirjoitettava julkisuutta koskeva vakuutus. Pelaaja korvaa Turnauksen Taustatahoille, Vastuusta Vapautetuille Osapuolille sekä Sponsorin ja/tai EA:n lisenssinsaajille kaikki vaatimukset, vahingot, vastuut ja kustannukset (kohtuulliset asianajokulut mukaan luettuina), jotka aiheutuvat näiden ehtojen rikkomisesta. 
 • YLEISET MÄÄRÄYKSET: Sponsorin Turnaukseen liittyvät päätökset ovat sitovia ja lopullisia kaikilta osin. Mikäli olosuhteet antavat siihen aihetta, Sponsori varaa oikeuden päättää, peruuttaa ja keskeyttää Turnauksen tai muuttaa sitä oman harkintansa mukaan, jos Turnauksen hallinto, turvallisuus, siihen osallistuminen tai siinä pelaaminen vaarantuvat petoksen, viruksen tai teknisen ongelman vuoksi. Tällöin Sponsorilla ja EA:lla on oikeus jakaa Palkinto tai Palkinnot päättämiseen, peruutukseen, keskeyttämiseen ja/tai muutokseen mennessä saadun, edellytykset täyttävän Aineiston perusteella. JOS PELAAJA TAI MUU HENKILÖ YRITTÄÄ TAHALLISESTI ESTÄÄ TURNAUKSEN TAIKKA SIIHEN LIITTYVÄN VERKKOSIVUSTON JA/TAI SPONSORIN TAI EA:N ALUSTAN TOIMINTAA, SE SAATTAA MUODOSTAA RIKOKSEN TAI SIVIILIOIKEUDELLISEN RIKKOMUKSEN, JA TÄLLAISEN YRITYKSEN TAPAUKSESSA SPONSORI JA EA VARAAVAT OIKEUDEN NOSTAA TEKIJÄÄ VASTAAN KANTEEN JA VAATIA HÄNELTÄ VAHINGONKORVAUSTA LAIN SALLIMASSA ENIMMÄISLAAJUUDESSA. JOS SPONSORI EI PANE TÄYTÄNTÖÖN JOTAKIN SÄÄNTÖJEN EHTOA TAI MÄÄRÄYSTÄ, SE EI MERKITSE SPONSORIN LUOPUVAN KYSEISESTÄ EHDOSTA TAI MÄÄRÄYKSESTÄ. SPONSORIA LUKUUN OTTAMATTA OHJELMAA EI SPONSOROI TAI HALLINNOI MIKÄÄN POISSULJETTU YHTEISÖ (INELIGIBLE ENTITY).

 

 

 

 • VASTUUNRAJOITUS: Mitään Säännöissä sanottua rajoittamatta Sponsori ja/tai EA ja niiden agentit eivät vastaa a) virheellisestä tai paikkansapitämättömästä tiedosta, joka johtuu Pelaajista, painovirheistä tai Turnaukseen liittyvistä tai siinä käytettävistä laitteista tai ohjelmakoodista, b) teknisistä ongelmista tai vioista, kuten puhelinverkon, laitteiden, ohjelmiston tai internetin toimintahäiriöstä tai katkoksesta, c) luvattomasta puuttumisesta Turnaukseen tai ilmoittautumismenettelyyn, d) Turnauksen hallinnossa tai pelien tai rekisteröitymisten käsittelyssä tapahtuvasta teknisestä tai inhimillisestä virheestä, e) robotin, automatisoidun laitteen/tietokoneohjelman tai muun ei-inhimillisen mekanismin, yksikön tai laitteen avulla ilmoitetusta pelistä, f) ilmoitetut rajat ylittävästä pelistä, g) teknisestä virheestä tai inhimillisestä erehdyksestä pelien ja/tai pistepörssien laatimisessa, lähettämisessä, osoittamisessa tai käsittelyssä Turnauksen aikana, mukaan luettuina tekniset virheet tai inhimilliset erehdykset sosiaalisen median palveluissa, Turnauksen verkkosivustolla tai verkkosivuston isännöinnissä, h) pelistä, Palkintoa koskevasta pyynnöstä tai ilmoituksesta, joka jää saapumatta perille lähetysvirheen, teknisen virheen, tietokonevirheen tai inhimillisen erehdyksen vuoksi, mukaan luettuina pelit, Palkintoa koskevat pyynnöt ja ilmoitukset, jotka viivästyvät, päätyvät väärään osoitteeseen tai jäävät lähettämättä verkon, palvelimen, verkkopalveluntarjoajan, verkkosivuston, tietokoneen, internetyhteyden, mobiililaitteen, sosiaalisen median palvelun tai muun Turnauksen yhteydessä käytetyn laitteen tai yhteyden saatavuusongelmien, toimintahäiriöiden tai käyttöongelmien vuoksi, i) Pelaajan tai alaikäisen Pelaajan huoltajan tietojen muutoksesta, joka vaikuttaa yhteydenpitoon Pelaajan tai tämän huoltajan kanssa, j) Turnauksen markkinointimateriaalin kirjoitus- tai painovirheestä, k) Palkinnon osia tarjoavien yhtiöiden tai muiden tahojen peruutuksista tai viivästyksistä, joihin Vastuusta Vapautetut Osapuolet eivät voi vaikuttaa, l) Turnauksen keskeytyksestä, lykkäyksestä tai peruutuksesta, m) Pelaajien tietoja koskevasta inhimillisestä erehdyksestä tai tietojen virheellisestä merkinnästä, n) Vastuusta Vapautettujen Osapuolten tai Pelaajan tietokoneen suorakäyttöjärjestelmän, tietokoneen päiväysmekanismin, tietokonelaitteiden, ohjelmiston, sosiaalisen median palvelun tai verkkopalveluntarjoajan teknisistä häiriöistä, o) Turnauksen, Turnaukseen liittyvien verkkosivustojen (Turnauksen verkkosivusto mukaan luettuna), sosiaalisen median palveluiden tai internetissä käytettävien verkkopalveluiden katkoksesta tai käytön estymisestä, joka johtuu laitteiden tai ohjelmistojen yhteensopivuusongelmista, p) Pelaajan (tai kolmannen osapuolen) tietokoneelle ja/tai sen sisällölle aiheutuvasta vahingosta, joka johtuu Turnauksesta tai sen osasta tai liittyy siihen, q) tiedonsiirtojen häviämisestä tai viivästyksestä, puutteista, keskeytyksistä tai virheistä ja/tai r) muista virheistä ja vioista, vaikka ne johtuisivat Vastuusta Vapautettujen Osapuolten laiminlyönnistä.

 

Vastuunrajoitus ei kuitenkaan Euroopassa koske Sponsorin tai EA:n törkeästä laiminlyönnistä tai tahallisuudesta johtuvaa vahinkoa taikka Pelaajalle aiheutuvaa henkilövahinkoa tai kuolemaa. Jos Turnausta ei voida järjestää suunnitellusti mistä tahansa syystä, kuten tietokonevirusten tai ohjelmointivirheiden, peukaloinnin, luvattoman puuttumisen, petoksen tai teknisten virheiden vuoksi tai muiden sellaisten syiden vuoksi, joihin Sponsori ja/tai EA eivät voi vaikuttaa ja jotka estävät Turnauksen järjestämisen, hallinnon, turvallisuuden, reiluuden, rehellisyyden tai asianmukaisen kulun tai haittaavat niitä, Sponsori voi mitätöidä epäilyttävät osallistumiset, muuttaa Turnausta tai keskeyttää sen tilanteen ratkaisemiseksi ja jatkaa sen jälkeen Turnausta Sääntöjen henkeä parhaiten vastaavalla tavalla sekä antaa Palkinnon vaihtoehtoiselle Voittajalle yllä kuvattujen kriteerien mukaisesti.

 

 • ERIMIELISYYDET Pelaaja suostuu (ellei sitä ole kiellolla estetty) siihen, että a) Turnauksesta tai Palkinnoista aiheutuvat tai niihin liittyvät riidat, kanteet ja kanneperusteet ratkaistaan New Yorkin tuomioistuimissa ilman ryhmäkannemenettelyä, b) kanteet, tuomiot ja korvaukset rajoittuvat toteutuneisiin juokseviin kuluihin Turnauksen osallistumiskustannukset mukaan luettuina mutta ilman asianajokuluja tai muita kanteen nostamiseen liittyviä kuluja, c) Pelaajalle ei missään tapauksessa makseta korvausta välillisistä, satunnaisista tai seurannaisista vahingoista taikka rangaistusluonteisia tai muita vahingonkorvauksia lukuun ottamatta toteutuneita juoksevia kuluja, ja Pelaaja luopuu oikeudestaan vaatia korvausta tällaisista vahingoista ja vaatia korvausten moninkertaistamista tai muuta korottamista ja d) Pelaaja ei missään tapauksessa pura Sääntöjä koskevaa sopimustaan eikä hae turvaamistoimea tai muuta harkinnanvaraista oikeussuojakeinoa. Sääntöjen tulkintaa, pätevyyttä ja toimeenpanokelpoisuutta sekä Pelaajan ja Sponsorin ja/tai EA:n Turnaukseen liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia koskeviin kysymyksiin sovelletaan New Yorkin osavaltion lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaan liittyviä säädöksiä, jos ne johtaisivat muun lainsäädännön soveltamiseen.
 • YKSITYISYYDENSUOJA: EA ja Sponsori keräävät, käyttävät ja käsittelevät Pelaajan henkilötietoja Pelaajan rekisteröitymisen ja Turnauksen järjestämisen yhteydessä. Niihin kuuluvat muun muassa tiedot, joita Pelaajasta kerätään hänen rekisteröidessään EA-, XBOX Live- tai PlayStation Network -tilinsä Turnausta varten, sekä tiedot Pelaajan menestyksestä ja osallistumisaktiivisuudesta Turnauksessa. EA ja Sponsori voivat käyttää henkilötietoja ilmoittaakseen Pelaajalle Turnaukseen liittyvistä asioista ja tapahtumista, vaihtaa tietoja keskenään Turnauksen järjestämisen yhteydessä sekä muutoin käsitellä Pelaajaa koskevia tietoja tietosuojaselosteidensa mukaisesti. Tietosuojakäytäntöjä on kuvattu tarkemmin Sponsorin tietosuojaselosteessa, joka on saatavilla osoitteessa https://www.nhl.com/info/privacy-policy, sekä EA:n tietosuojaselosteessa, joka on saatavilla osoitteessa privacy.ea.com.

 

Lisäksi Pelaajat antavat suostumuksensa siihen, että Sponsori ja EA ja niiden agentit, osakkuusyhtiöt, tytäryhtiöt, edustajat ja palveluntarjoajat voivat myöhemmin käyttää Pelaajan henkilötietoja Sponsorin ja EA:n markkinointiin soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Mainonnan mahdollisesta kieltämisestä joissakin tapauksissa kerrotaan EA:n ja Sponsorin tietosuojaselosteissa. Osallistumalla Turnaukseen Pelaaja hyväksyy Sponsorin ja EA:n tietosuojaselosteiden ehdot ja antaa sovellettavan lainsäädännön vaatimassa laajuudessa suostumuksensa siihen, että Sponsori ja EA vaihtavat keskenään henkilötietoja Turnauksen Säännöissä kuvatulla tavalla.

 

 • VOITTAJAN ILMOITTAMINEN Voittajien nimet ovat saatavilla 1.7.2020 alkaen, ja ne ilmoitetaan kirjeitse kaikille halukkaille, jotka ovat toimittaneet omalla osoitteellaan varustetun kirjekuoren viimeistään 31.7.2020 osoitteeseen NHL, 1185 Avenue of the Americas, 15th Floor, New York, NY 10036, USA, Attn: NHL gaming world championship 
 • MUUTOKSET: Sponsori voi milloin tahansa muuttaa tai täydentää Sääntöjä varmistaakseen, että Turnauksen pelit pelataan rehellisesti ja reilun kilpailun hengessä.

 

 

NHL ja NHL-kilpitunnus ovat National Hockey Leaguen rekisteröityjä tavaramerkkejä ja NHL Gaming World Championshipin nimi ja logo sen tavaramerkkejä. © NHL 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.Powered by Zendesk